Snelle telefoon reparatie door een afspraak maken

Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon en is deze niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het is daarom ook super vervelend als deze kapot gaat of gerepareerd moet worden. Je wil dan ook snel geholpen worden en jouw oude toestel weer snel in je handen hebben. Daarom biedt fixpunt een super snelle service. Je kunt om nog sneller geholpen te zijn een afspraak maken. Ook kun je zomaar binnenstappen en wordt je telefoon gemaakt terwijl jij aan het wachten bent.

een afspraak maken

Eigen ervaringen

Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van het maken van een afspraak. Afgelopen weekend waren we met onze familie uit eten. Ook mijn kleine neefje van vier jaar was mee. Hij speelt altijd graag spelletjes op zijn tablet. Helaas was deze uitgevallen en begon hij zich te vervelen. Ik zat naast hem en liet hem spelletjes spelen op mijn telefoon. Ik vertrouwde het al niet helemaal. Zijn moeder zij dat hij er super goed mee om zou gaan. Hij speelde rustig spelletjes en er was niks aan de hand. Door zijn vette handen gleed mijn telefoon uit zijn hand en viel die op de grond. De volgende dag ging ik gelijk een afspraak maken om mijn telefoon snel te laten maken en niet te hoeven wachten.