Bent u toevallig op zoek naar glasvezel internet?

Op zoek naar glasvezel internet? Bezoek dan HostedXL.

Wat is glasvezel internet ?

Glasvezel internet is een vezel van heel fijn helder glas. Het wordt steeds meer aangelecht in Nederland en is echt een opkomend ding. Voor de toekomst heeft het veel voordelen, omdat het bij uitstek geschikt is voor het bundelen van meerdere breedbanddiensten. Aan glasvezel zitten veel voordelen omdat het echt een product is met hoge kwaliteit en capaciteit. Het is zeer snel, veilig en opkomend.

HostedXL en glasvezel internet

HostedXL helpt veel klanten met het gebruik van glasvezel. Zakelijk heeft veel voordelen zoals, diensten zoals pinnen, videoconferencing en camerabewaking functioneren een stuk sneller via het glasvezel internet.

hosted telefonie

Mijn ervaring

Laatst heb ik glasvezel internet aan laten leggen via HostedXl ik had daar geïnformeerd naar een aantal mogelijkheden voor glasvezel en wat de voordelen ervan waren voor bij mijn kantoor. Omdat het veel voordelen had heb ik het aan laten leggen en aan laten sluiten dat werkte al snel goed. Pin apparaat was sneller, videoboodschappen waren beter en het internet was sneller. HostedXl heeft mij daar echt goed mee geholpen en zij kunnen ook goed de opties bespreken met de klant. Hele fijn service en top werk geleverd raadt iedereen het bedrijf aan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Glasvezel internet, klik hier.  

Neem dan contact op met de klantenservice 0186 744 022, bezoek onze uitgebreide website of kom langs op ons adres