iPhone reparatie in Delft

Ik had een aantal weken geleden een nieuwe telefoon gekocht bij de Mediamarkt. Een aantal dagen nadat ik mijn telefoon had gekocht liet ik mijn telefoon uit mijn broekzak vallen waardoor mijn scherm gebarsten was. Ik ging toen ik thuis kwam direct op zoek naar iPhone reparatie Delft.

iPhone reparatie Delft

Meer informatie op de website

Toen ik thuis op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Telgefixt. Op de website was erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Ze hanteren onder andere erg lage tarieven wat natuurlijk erg aantrekkelijk is. Ook zal je telefoon door een deskundige monteur gemaakt worden en zullen er geen gegevens verloren gaan tijdens de reparatie. Ik besloot daarom om een online afspraak te maken om een bezoek te brengen aan de winkel. Ik werd erg vriendelijk geholpen en mijn telefoon was super snel gemaakt. Ik ben daarom ook erg tevreden over Telgefixt ze hebben mij erg goed en vriendelijk geholpen tegen een zeer scherpe prijs.